Uudised

PKI õppekavadele saab veel viimaseid päevi astuda ilma riigieksamiteta

Sellest nädalast saab esitada avaldusi Eesti Maaülikooli esimese ja teise astme vabadele õppekohtadele. Ühtlasi on see viimane võimalus kandideerida maaülikooli ilma riigieksamiteta (vaid gümnaasiumi lõputunnistuse hinnete alusel).

Bakalaureuseõppesse toimub lisavastuvõtt 16. augustini (k.a). Põllumajandus- ja keskkonnainstituudis on täiendavalt õppima võimalik asuda põllumajandussaaduste tootmise ja turustamise ning kalanduse ja rakendusökoloogia bakalaureuseõppe õppekavadel.

Vastuvõtutingimused on samad kui korralise vastuvõtu puhul (vaata lähemalt SIIT). Vastuvõetute nimekiri avalikustatakse 19. augusti hommikul ning oma õppimatulek tuleb kandideerijatel kinnitada kahe päeva jooksul, hiljemalt 21. augustil.

Magistriõppesse toimub lisavastuvõtt 24. augustini (k.a). Põllumajandus- ja keskkonnainstituudis on magistriõppes täiendavalt õppima võimalik asuda keskkonnakorralduse- ja poliitikamaastikuarhitektuuriaianduse ning kalanduse ja rakendusökoloogia õppekavadel.

Vastuvõtutingimused on samad nagu korralise vastuvõtu puhul (vaata lähemalt SIIT). Vastuvõetute nimekiri avalikustatakse 26. augusti hommikul ning õppimatulek tuleb kandideerijatel kinnitada kahe päeva jooksul, hiljemalt 28. augustil.

Ühtlasi saab alates 1. septembrist kandideerida Balti riikide ühisele magistriõppekavale Agri-Food Business Management. Vastuvõtt EL liikmesriikide kandidaatidele kestab kuni 31. oktoobrini 2020 DreamApply keskkonnas. Õpingud algavad jaanuaris 2021. 

Lisainfo: õppeosakonna juhataja Ina Järve, 731 3011


Sisseastumise Infosüsteem SAIS:
- Põllumajandussaaduste tootmine ja turustamine, bakalaureuseõpe (täiendav konkurss)

- Kalandus ja rakendusökoloogia, bakalaureuseõpe (täiendav konkurss)

Aiandus, magistriõpe (sessioonõpe) (täiendav konkurss)

Keskkonnakorraldus ja -poliitika, magistriõpe (täiendav konkurss)

Maastikuarhitektuur, magistriõpe (täiendav konkurss)

- Kalandus ja rakendusökoloogia, magistriõpe (täiendav konkurss)