Uudised

Seminar „Elukeskkonna ja toidu kvaliteet“

Neljapäeval, 5. mail kell 13-17 toimub metsamajas (Kreutzwaldi 5) ruumis 1A5 Eesti Maaülikooli Mahekeskuse ja EMÜ PKI Taimekaitse osakonna korraldatud seminar, kuhu oodatakse kõiki huvilisi kuulama ja kaasa mõtlema meie tervise tagatiste – keskkonna ja toidu kvaliteedi üle. Lisatud ettekannete pealkirjad.

Ettekanded:

* Taimekaitsevahendite jääkidest mullas – Priit Penu, Põllumajandusuuringute Keskus

* Nitraadid ja pestitsiidid põhja- ja pinnavee uuringutes 2012-2016 – Ülle Leisk, Eesti Keskkonnauuringute Keskus

* Taimekaitsevahendite jääkidest taimsetes saadustes – Merike Toome, Põllumajandusuuringute Keskus

* Taimekaitsevahendite jääkidest loomsetes saadustes – Mari Reinik, Terviseamet

' Mahetoodete kvaliteet ja olulisus tervisele - Dominika Srednicka -Tober, Varssavi Põllumajandusülikool. Ettekanne on inglise keeles, vajadusel tehakse eestikeelne järeltõlge. Dominika Srednicka –Tober on 2016. aasta alguses ajakirjas British Journal of Nutrition avaldatud mahepiima ja –liha kvaliteeti käsitlenud artiklite esimene autor. Lisainfo: http://research.ncl.ac.uk/nefg/QOF/page.php?page=1   

Oma tulekust palutakse teada anda hiljemalt 3. maiks e-maili aadressil mahekeskus@emu.eevõi Facebookis (https://www.facebook.com/events/822437881234144/) või telefonil 7425010.

Lisainfo: Anne Luik, tel 5151556