Uudised

XXI taimekaitsepäev "Toidu kvaliteet ja ohutus"

Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi taimekaitse osakond ja Eesti Taimekaitse Selts korraldavad 23. oktoobril 2012 Tartus Kantri hotellis (Riia 215) XXI taimekaitsepäeva teemal „Toidu kvaliteet ja ohutus”. Üritus on tasuta!

Päevakava:

10.00–10.30 Registreerimine

10.30–11.40 Ettekanded:

Avasõnad - Marika Mänd, EMÜ Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, taimekaitse osakond

Taimekaitsevahendite jäägid toidus - Külli Rae, Põllumajandusministeerium, toidujärelevalve büroo       

Teravilja  kvaliteeti ja ohutust mõjutavad tegurid - Heino Lõiveke, EMVI taimekasvatuse osakond

11.40 kohvipaus

12.00–13.00 Ettekanded:

Antibiootikumide jäägid piimas - Birgit Aasmäe, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, looma tervise ja keskkonna osakond 

Liha hügieeniline kvaliteet ja ohutus - Mati Roasto, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduhügieeni osakond

13.00 Lõuna

13.45 Stendiettekanded

14.00–15.30 Ettekanded:

Taimekaitsevahendite jäägid puuviljades ja marjades - Krista Tiirmaa ja Toivo Univer, EMÜ Põllumajandus-ja keskkonnainstituut, Polli Aiandusuuringute Keskus

Pestitsiidijääkide mõju inimese tervisele - Hele Everaus, TÜ Hematoloogia-onkoloogia kliinik

15.30–16.00 Arutelu, kokkuvõte

Info  katrin.jogar@emu.ee või tel. 7313351 (Katrin Jõgar)