Uudised

Maaülikool Tallinna Lillefestivalil

Eesti Maaülikool osaleb 17.-18. juulil Tallinna lillefestivalil Tornide väljakul oma iluaiaprojektiga teemal "Vanaema lillepeenar". Teemapäevadel on maaülikool väljas oma infolaudadega. Täpsem info lillefestivali kohta:                               http://lillefestival.tallinn.ee
 

17. juuli kell 14-16 on külastajatel võimalik kuulata ja nõu küsida maaülikooli teematunni raames järgnevatel teemadel:

ROHELINE ÜLIKOOL
Mahekeskuse juhataja Sirli Pehme tutvustab rohelise ülikooli ideed ning tegevusi ja mahetootmist kui innovaatilist võimalust tervisliku ja keskkonnasõbraliku toidu tootmiseks
MAASTIKUARHITEKTUUR
Tutvustatakse Tallinna Kalamaja piirkonna linnalooduse raja ning Kalamaja kalmistupargi kujundusprojekte. Võimalus on esitada küsimusi maastikuarhitektuuri eriala lektorile Toomas Muru´le ning tutvuda lähemalt maastikuarhitektuuri õppimisvõimalustega Eesti Maaülikoolis.
AIANDUS
Head nõu jagab Eesti Maaülikooli aianduse magistrant Priit Pedastsaar, kes tutvustab head Eesti marja ning räägib lähemalt erinevatest aedmaasika sortidest. Aianduse magistrant Karin Kapp annab nõu, miks eelistada just Eestis kasvatatud viinamarju.
Aiandusinfot jagavad veel Eesti Maaülikooli aianduse professor Kadri Karp, Polli Aiandusuuringute Keskuse juhataja Ave Kikas ning maaülikooli vilistlane Kaire Loit firmast AS Plantex.
Samuti on kohapeal võimalus osta ka erinevaid istikuid.