Uudised

XI Mullapäev "Muld on elus", 3. detsember 2020

3. detsembril 2020 algusega kell 10.00 on taas toimumas traditsiooniline Mullapäev. Sedapuhku on viirus teinud oma korrektuurid ja Mullapäeval on võimalik osaleda vaid videosilla vahendusel. Palume kõigil veebiosalistel end siiski kindlasti registreerida. Registreerumisvorm ja päevakava on leitavad MULLAPÄEVA KODULEHEL.

XI Mullapäeva "Muld on elus" teemade keskpunktiks on mullaelustik oma väga mitmekesiste tahkudega. Juttu tuleb mulla elurikkuse globaalsetest ja lokaalsetest eripäradest ning Eesti põllumuldade seisundist. Päeva lõpetab paneeldiskussioon „Kas ja kuidas on teadmised mulla elurikkusest abiks põllumuldade majandamisel ja kaitsel?“.

Traditsiooniliselt kuulutatakse välja aasta muld 2021.  

Kõiki huvilisi oodatakse esitama mulla temaatikaga seonduvaid stendiettekandeid (võib olla nii eesti kui ka inglise keeles; pealkiri ja ettekandjate nimed saata veebis oleva registreerimisvormi kaudu hiljemalt 27. novembriks).

XI Mullapäeva korraldab Eesti Maaülikool koostöös Eesti Mullateaduse Seltsiga. Konverentsi toimumist toetab Eesti Maaelu Arengukava 2014-2020 kaudu Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfond.

Lähem teave: Alar Astover