Uudised

TalveAkadeemia teaduskonverents „Elurikkus - elus rikkus“ 4.- 6. märts 2011

EMÜ PKI tudengite osalusel on taaskord toimumas TalveAkadeemia teaduskonverents. TalveAkadeemia 2011 kannab nime  „Elurikkus - elus rikkus“ ning toimub 4.-6. märtsil 2011 Pühajärve Puhkekeskuses.

Konverentsile on oodatud osalema Eesti ülikoolide bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe üliõpilased kõikidest valdkondadest. Registreerimine toimub 14.-18. veebruarini.

Konverentsi kõik kolm päeva on täis huvitavaid ettekandeid ja sisukaid arutelusid. Avaesinejana astub üles Tallinna Tehnikaülikooli vanemteadur Olle Hints, kes kõneleb elurikkuse ajaloost, liikide tekkest ja hävimisest. Sellel aastal esineb konverentsil ka väliskülaline IUCN-ist (Maailma Looduskaitseliit) - Russell Galt - kes räägib, millised on puutepunktid elurikkuse ja inimese vahel. Oma ettekannetega astuvad ülesse TalveAkadeemia 2011 teadusartiklite konkursi finalistid ning kuulutatakse välja konkursi võitja.

Täpsem info TalveAkadeemia kodulehel: http://www.talveakadeemia.ee

Konverentsi sisu pakub midagi igale maitsele, valida on 11 põneva grupitöö vahel. Võimalus on kuulata  loodushääli koos Fred Jüssiga, õppida tundma hõimurahvaid Fenno-Ugria asutuse esindajate juhendamisel või hoopiski analüüsida, miks on vaja võtta alasid kaitse alla. Lisaks toimub laupäeva õhtul paneeldiskussioon teemal „Mis on elurikkuse väärtus?".

Konverentsi mõlemat päeva jääb lõpetama meeleolukas õhtuprogramm. Reede õhtul saavad huvilised vaadata Riho Västriku filmi "Reis Leena lätetele" ning laupäeva õhtul saab tantsida Ska Faktori saatel.

Konverentsil osalemiseks tuleb kirjutada lühike motivatsioonikiri. Kui tunned, et konverentsi sisu on huvitav ja ei taha sellest ilma jääda, siis haara sulepea. Ootame, et Sa kirjutaks, miks soovid osaleda (kas huvitab keegi konkreetne esineja, kuidas teema on seotud lõputööga jne).

Konverentsil osalemine annab võimaluse kohata huvitavaid inimesi, laiendada silmaringi elurikkuse teemal ning veeta ideederohke nädalavahetus maalilises Lõuna-Eestis.

Konverentsil osalemise tingimused ja info programmi kohta on TalveAkadeemia kodulehel.